≡ Menu

Защо да изберем пвц дограма

Живущите в новопостроени сгради оценяват предимствата на пластмасовите прозорци. При преместването в нов апартамент, те веднага получават комфорт от високо ниво. Съвсем друго е положението с хората, живеещи в по-старите жилища, построени от 50 до 90 година на XX век. Монтираните тогава дървени прозорци, в миналото са осигурявали необходимия комфорт, но днес те са станали безполезни. Техните собственици са изправени пред избор: да се опитат да поправят старата дограма или да поръчат нови и модерни прозорци.

Ето няколко факта в полза на пвц прозорците:

Днес най-популярна и най-използвана сред населението е pvc дограмата. И това е лесно да се обясни:

– Ценови диапазон на тези продукти е широк и може да задоволи всеки клиент.

-Щадящи околната среда. ПВЦ прозорците не са деформират от пряката слънчева светлина и не отделят вредни вещества в околната среда.

-Херметичност. ПВЦ прозорците притежават висока топло и шумо изолация. Ако живеете на шумна и натоварена улица, новата пвц дограма е решението за комфорт.

-Широката гама от продукти. Можете да изберете конфигурация, подхождаща точно на климатичните условия. Например, ако вашият дом се намира в топла зона, където температурите рядко падат под -10 градуса, спокойно можете да поставите само двоен стъклопакет на вашата дограма. В случай, че живеете на студено място можете да избирате 5 или 6 камерен профил с троен стъклопакет.

-Компактност. Монтирането на ПВЦ прозорци изисква много малко място, само да се освободи пространството около прозореца.

-Лесни за почистванеИзмиват се с удоволствие. Повърхността на стъклото се почиства само с мокър парцал. За по-упорити петна са разработени специални почистващ препарати за пластмасови прозорци.

И какво да направя с терасата?

Остъкляването на терасата ще ви помогне да поддържате приятна атмосфера не само в жилището, но и да го пресъздаде на балкона. Остъкляването на балкона с алуминиеви профили не е за препоръчване, защото се появява конденз. Като остъклите вашата тераса вие ще уголемите използваемата площ на вашето жилище.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!