≡ Menu

Уникални подаръци, с които да подобрим уюта вкъщи

unikalni_podaraci_2Съществуват ли уникални подаръци, които да включат в себе си както иновативна идея така и практичност? Със сигурност да! Освен това бъдете сигурни, че с такъв спомен ще направите вашата половинка наистина щастлива.

Ако ви се иска да купите нещо за дома, което освен да събира прах, може да върши и някаква полезна работа, разгледайте нашите предложения за уникални подаръци за дома.

Плоча за сирена

Тези уникални подаръци са със сигурност колкото интересни, толкова и практични, тъй като когато плочата не се използва за сирене тя поема функцията на подложка или поднос за храна, така тя е на разположение на домакинята през цялото време. Може да я поставяте на работния плот на кухнята, на масата за хранене или дори на кътчето за пиене на следобеден чай или кафе. Плочата предпазва unikalni_podaraci_2(2)повърхността от топлина и я защитава, като в същото време не заема кой знае колко пространство, което знаем е особено ценно в кухнята. Като допълнение към всичко, което споменахме имаме и възможната употреба като дъска за рязане на плодове и други меки хранителни продукти. Кой няма да хареса такива уникални подаръци?

Дървено носещо устройство за бира

Ако вашата половинка е фен на бирата, то това би било точното предложение за уникални подаръци. Транспортирането на шест етикетирани бутилки бира е доста сложна задача, особено ако не разполагате с помощни средства. За съжаление ние хората имаме само две ръце, а количеството бира, което можем да unikalni_podaraci_2(3)поемем в тях не е голямо. Особено ако бутилките са охладени, всички знаем колко хлъзгава става тяхната повърхност. Тук идва приложението на тези уникални подаръци. За наша радост, съществува много по-умен и стилен начин да запазим пяната вътре в бутилката, поне докато не достигнем масата. Това дървено устройство спада съвсем спокойно към категорията уникални подаръци, като то може да поеме шест бутилки бира. Срещу цената от около 40 долара, вече спокойно можете да пренасяте съдържанието до масата, където ще ви чака вашата щастлива и доволна половинка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!