≡ Menu

Цените на врати според материала

От тази статия ще научите какви са различните за врати цени според материала, от който се изработват.

Днес всеки от нас се опитва да спести пари и по възможност да ги вложи в ремонт на жилището или друга полезна дейност. Когато ни се налага да подновяваме интериорните врати у дома, не може да не си зададем въпроса колко ще ни струва това и дали ще имаме възможност да си позволим качествени и дълготрайни врати.

За да добиете представа за цените е достатъчно да разгледате каталози на фирми, които предлагат продажба и монтаж на врати или да потърсите информация по темата в интернет. Най-достъпни, но и с най-семпъл вид са вратите от фазер, които се продават навсякъде и са на наистина ниски цени. Врати на средни цени са тези, изработени от МДФ плоскости, като при тях за формирането на цената е от значение с какъв фурнир са покрити и с какви каси са снабдени. Това са врати, които се продават масово днес и повечето средни потребители залагат именно на тях.

Най-скъпи са дървените врати, които могат да бъдат класически или с нов, модерен дизайн. Дървесината е доста скъп, но и много издръжлив и качествен материал и ако решите да снабдите своя дом с такива врати, вие няма да сбъркате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!