≡ Menu

Пвц мебели за бани

Пвц мебели за бани

Имате ли нужда от обновяване на обзавеждането и интериора на вашата баня? Е, ако този момент е дошъл за вас, помислете дали пвц мебели за баня ще ви свършат работа.

Какво са пвц мебелите за баня?

Пвц мебелите за баня не са нещо ново – те се предлагат от години в този бранш и в Западна Европа и САЩ са доста популярни, но в България като че ли остават на по-заден план, в сравнение с конвенционалните, обикновени мебели за баня (говоря за стандартните нискобюджетни решения, а не за скъпите мебели за баня, които не са от пвц материали).

Ако вие желаете вашата баня да е добре отоплена и да бъде от хигроскопични материали, вашето решение със сигурност е пвц мебели за баня.

Външен вид на пвц мебелите

Пвц мебелите за баня се предлагат във всякакви форми и размери, както и останалите решения за баня. За разлика от тях те имат значителни предимства. Едно от важните предимства на пвц мебелите за баня е, че те са по-леки от стандартните мебели за баня, тъй като се произвеждат от материали, които имат по-ниска маса на квадратен сантиметър.

Също така пвц мебелите за баня не пропускат вода. Друго важно тяхно предимство е, че материалите, от които се произвеждат, позволяват създаването на цели мебели от едно парче пвц, вместо сглобяването на дадена мебел за баня, имаща различни съставни части.

Мебелите за баня от поливинил хлорид се продават във всякакви размери. Можете да ги намерите и в различни цветове и форми, които да задоволят вашите изисквания за обзавеждането на вашата баня.

Колко струват пвц мебелите за баня?

Стандартната им цена е с около 20-30% по-висока от цената на обикновена мебел за баня, но за сметка на това получавате обзавеждане с по-високо качество и не на последно място – с по-дълготраен живот.

Можете да закупите пвц мебели за бани от всеки по-голям магазин, занимаващ се с търговия на мебели за бани, продукти за бани и аксесоари за бани.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!