≡ Menu

Оригинален подарък за сватба или кръщене

Добър подарък се намира трудно. Още повече, когато трябва да присъствате на събитие, където има много хора и най-вероятно много подаръци. За да се отличите с нещо уникално и запомнящо се, трябва да изберете точния подарък. И още по-добре ще бъде ако той се запази във времето.

Ето такъв вариант са ръчно направените неща, изпипани от всякъде и специално отговарящи на желанията, името и характера на получателя. Защото всичко направено точно за 1 човек се прави с много прецизност и търпение и може да се добави всичко спрямо всеки различен човек.

Това, което искам да представя е най-подходящо за подарък на сватба, кръщене или просто на много любим човек.

Единият вариант е ръчно направен албум за снимки с специален дизайн изработен спрямо клиента. Шарен, стилен, ПРЕКРАСЕН албум и ако се внимава може да издържи вечно във времето. В него може да има колкото снимки искате – малък албум със 20 снимки или голям с място за над 100 снимки, падащи страници, прозорчета, пликчета, кутийки и дърпащи се хартийки. Подходящо е за всякакви хора, които ценят красивото и имат някакви спомени (на снимка), най-добре за раждане, кръщенета, сватби, рождени дни, годишнина, юбилей и т.н.

Картичките са навсякъде и за всякакъв повод и наистина ако искате да се отличите с ръчно направена картичка може да стане прекрасно – особено ако е правена от Ju

Специално за кръщене може да се направи уникален комплект с дървена кутия, пълна с албум и кутийки за съкровища. Тотално съчетани и изглеждат уникално. В кутията може да се сложат дрехите за кръщенето, кърпата, както и след това всичко от този ден за спомен (заедно с бебешките съкровища). Естествено е възможно и по-отделно да се изработят.

Всичко това и още каквото се сетите (предлага и изработване на подарък по ваш дизайн и предпочитания) направено предимно от хартия може да бъде изработено ръчно от една уникална майсторка на усмивки – Handmade by Ju

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!