≡ Menu

Оборудвайте кухнята си с изделия на Fiskars

Една голяма част от хората смятат, че кухненското оборудване се състои основно от шкафове, плотове, маси, столове, миялна машина и т.н. Обаче същината на кухнята не е в мебелировката, а в съдовете и приборите за готвене и хранене. Съвременните изисквания за здравословен живот обръщат внимание и на това от какъв материал са направени съдовете, ножовете, вилиците, лъжиците. И понеже средностатистическият човек няма как да си позволи позлатени или сребърни прибори, може да се обърне към приборите и съдовете на Fiskars. Материалите, от които са направени кухненските принадлежности, прибори и съдове на Fiskars, а именно неръждаема стомана или подходящи пластмасови сплави, са абсолютно безопасни за човешкото здраве и гарантират дълго и активно използване.

Да разгледаме ножовете Fiskars например. Марката Fiskars предлага ножове за домати, за ананас със специална сфера на дръжката за премахване на кръглата твърда част на плода. На някои това разнообразие ще им се стори прищявка. Ако искаме обаче да имаме трайни и дълго употребяеми прибори, по-добре е да инвестираме в тези на Fiskars. Всеки разумен човек ще признае, че евтината стока излиза на практика по-скъпа, защото ако си купуваш ножове всяка година, те се изхабяват за нула време и ти трябва да ги сменяш и да купуваш нови. А Fiskars предлагат такива, които не се изхабяват изобщо. Освен материалът, от който са напарвани, дизайнът на комплектите от прибори Fiskars за деца например е съобразен с детското въображение и светоглед, т.е има подходящи рисунки и сюжети, които биха накарали и най-злоядите деца да сядат с желание на масата.

Някои от съдовете за готвене Fiskars са направени от алуминий със специално покритие на дъното, което да улеснява топлообмена. Дръжките им са от специален силикон, не се плъзгат и не се нагорещяват. Друг тип тенджери и тигани на Fiskars са направени от неръждаема стомана, имат специално покритие на дъното, което не позволява на храната да залепва и са също много за дългосрочна употреба. Има и такива на Fiskars, предназначени за модерни кухни с много дебело и незалепващо дъно, от алуминий и неръждаема стомана за всякакъв вид котлони и печки, включително и за газови. С една дума, тенджерите и тиганите на Fiskars са издръжливи за многократна употреба и са икономични по отношение на мазнината и затова са много препоръчвани.

По-добре е човек да си купи от съдовете, приборите и други изделия на Fiskars, като сгъваеми стъргала Fiskars, ножове за пица Fiskars подобни на малки брадвички и удобни резачки за плодове и да вложи повече пари, но да знае, че ще работи в кухнята удобно и бързо и ще има гаранция за дълга и качествена употреба на това цялостно кухненско оборудване. Поне като е гарга, рошава да е. Да знаеш за какво си даваш парите (ако ги имаш естествено).

Веднъж изпробвано кухненското оборудване на Fiskars няма да подведе нито една опитна домакиня!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!