≡ Menu

Няколко причини за избор на релефна фасадна боя

Желаете ли Вашата сграда да изглежда оптимално добре? В такъв случай трябва да се съсредоточите предимно над нейната фасада. Много е важно да изберете подобаващо решение за нейното освежаване и обновяване. Преди да се спрете на каквото и да е, необходимо да сте убедени в неговите качества, а ако имате възможност от професионална консултация от човек, занимавал се с фасадни системи, то още по-добре!

Финишното покритие, което ще нанесете трябва да е наистина висококачествено. Но освен това то трябва да може да Ви осигури свобода за креативност. Все пак искате фасадата да изглежда уникално, нали така? Въпросът е кое от всички съществуващи решение може да Ви осигури това?

Отговорът е: релефна фасадна боя! Причините, поради които бихте пожеали да се спрете на това решение са:

релефна боя

релефна боя

1. Здравина за финишното покритие – ако релефната фасадна боя притежава максимално качество, то тя със сигурност ще Ви осигури едно здраво финишно покритие, с което ще забравите за пукнатини и други неприятни образувания по Вашата фасада. А ако дори и сега наблюдавате неравни места или някакви минатюрни напуквания, то това декоративно покритие ще се погрижи те да изчезнат!

2. Паропропускливост – тази способност на релефната фасадна боя ѝ позволява да пропусне свободно парите и така да избегнете задържането на влага.

3. Дълготраен ефект – е, все пак няма да Ви е приятно да хващате четката или валяка всяка година, за да освежавате фасадата, нали така? Поради тази причина финишното покритие трябва да издържа на влиянията на атмосферните условия, както и на замърсяванията, причинени от промишлените газове (проблем, характерен за големите населени места). Също така слънчевите лъчи не бива да повреждат декоративното покритие на фасадата Ви, а температурните промени не следва да указват влияние. Всичко това следва да бъде предвидено, когато се произвежда релефна фасадна боя и големите производители са се погрижили тези характеристики да бъдат налични за техните продукти.

4. Лекота на нанасянето – това е от особено голямо значение за тези хора, които не могат да си позволят да наемат професионалист, а решават да освежат своята фасада сами. Ако и Вие сте от тях и нямате голям опит в боядисването, то това не бива да Ви притеснява! Релефната фасадна боя (стига да е с високо качество) се нанася с огромна лекота, дори и от непрофесионалисти в областта на фасадното боядисване.

5. На последно място, но в никакъв случай последно по значение – красота на структурата! Както споменах още в самото начало на тази статия, то именно този фактор е много важен за чудесния облик на една фасада. Способността да структурирате релефната фасадна боя спрямо Вашите строго индивидуални желания и изисквания я прави изключително подходящ избор за декорацията на Вашата фасада. Създайте тези форми, които считате, че трябва да присъстват на нея! За тази цел се нуждаете само и единствено от висококачествена релефна фасадна боя. Пример за такъв продукт е: РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ. Разбира се, има и други надеждни решения от този вид. Изберете разумно! Желая Ви успех!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!