≡ Menu

Клиентът определя правилата

Както всички добри икономисти знаят „Търсенето определя предлагането”. Днес все по-често се използва и терминът „Клиентът определя правилата”, доста от клиентите имат своя визия за дизайна на дома си. Което понякога се оказва проблем, когато трябва да изберат своите интериорни врати.

– Имате цвят, с който трябва да се съобразите?
– Имате готова подова настилка и нищо от моделите, които Ви предлагат не пасва на екзотичния ви фигурален паркет?
– Искате Вашите интериорни врати да са в конкретен стил?

В много случаи клиентът знае какво точно иска, но не може да го намери. Много голяма част от пазара е ограничен като визия, но ние сме намерили решение на всичките Ви проблеми. Решението се казва стъклена интериорна врата.

Можем да предложим широка гама от модели на стъклени врати, като започнем от базови модели, модели с принт, където можем да изобразим даже снимка на семейството Ви, модели с гравюра върху стъклото, вградена тъкана нишка, фолио и много други. Стъклените врати се изработват изцяло по поръчка и по дизайн и размер на клиента. Също така могат да бъдат поставени и на плъзгащ механизъм. Стъклото е закалено, за да стане едно стъкло закалено, то се обработва по специална технология при висока температура така, че при евентуално счупване се разпада на малки парченца съответно представлява по-малка опасност.

Стъклената Ви врата може да бъде дори закачлива, пример за такава може да намерите в каталога ни, идеята е по проект на наш клиент.

Както сами разбирате най-удачният вариант в ХХI век да обновите дизайна на жилището си е стъклена интериорна врата.

Надяваме се широкия часови диапазон на работното ни време във Врати София да бъде от полза, не губете време, нашите добри консултанти в шоурума ни на бул. Сливница Ви очакват и са готови да удовлетворят всички Ваши идеи и проекти. Не пропускаме да Ви поканим да отправите директните си идеи и запитвания в нашия онлайн чат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!