≡ Menu

Как да спим пълноценно според ученията на Фън Шуй

Ученията на Фън Шуй се споделят отдавна и за дълго време могат да станат част от нашия живот. В търсене на място, къде да поставим огледало, какви растения да отглеждаме в дома, как да аранжираме ваза, мнозина се обръщат към тази техника. Не без основание, се вярва, че тя ще донесе на всяка къща късмет, просперитет и ще помогне за укрепване на семейните връзки. Според тази източна практика, спалнята играе решаваща роля в придобиването на семейното щастие и за създаване на личен живот. Ето, защо и за легла с ортопедични матраци е известно, че доставят не само удобство, но и имат лечебен ефект. Ето, още някои въпроси, на които да обърнем внимание:

Как да спим правилно според Фън Шуй? Как да изберем посока, която най-пълно разкрива сексуалният потенциал на човека?

Първо, главата трябва да се основава на стената на леглото. Моля, имайте предвид, че във всички списания за интериорен дизайн леглото е точно това, което си партнира със стена. На второ място, необходимо е да се придържате към други основните правила.

Ето и 3 от тях: не поставяйте главата или краката си към вратата; не избирайте местоположението на мястото за спане в стая с пространство, ако площта на стаята ви позволява да поставите леглото заедно само на стената, изберете измежду четирите стени, тези, на които няма врата. В допълнение, за да се постигнат добри неща от живота за Фън Шуй експертите препоръчват да обърнете внимание на формата на главата на леглото. Ако кариерата ви е от първостепенно значение, изберете главата на квадратна форма. Идеалната табла, трябва да е изработена от дърво. Такава може да има метална табла овална или такава с полукръгла форма. Креативните хора, които не избират стандартни модели, но също така и не трябва да се спрат на вълнообразен гръб, или всяка друга нестандартна форма, преди това е добре да се посъветват с някого. Триъгълната таблата, в нощното пространство “смуче”, цялата енергия.

Според практиката на Фън Шуй, за да определи посоката за благоприятен сън може да се погледне и към година на раждане. Получената сума ще бъде известен като “броя на Гуа”, който ще ви отведе до една от следните две групи: западната или източната. Съберете последните две цифри от годината на раждане на своето собствено ЕГН. Ако сте мъж, изваждате полученият брой на ” 10 “, а ако сте жена, след това към полученото прибавяте 5. Ако, след всички изчисления, получите цифра, за мъжете, тя ще бъде в размер на 2, а при жените – до 8. Сега проверете съществуващите категории: на изток спят лица с номера 1, 3, 4, 9; на запад с числата – 2, 6, 7, 8.

Кога е необходимо да спите с главата в съответствие с данните, получени от практиката на Фън Шуй?

Ако принадлежите към източната група, изберете северната, източната посока. Не е забранено да се поставя глава и на юг-изток и юг. В противен случай ще се обърне посоката на юг-запад и север-изток. Западна и северозападната страна просто се вписват перфектно.

На коя страна да лягате, ако половинката ви е принадлежи към различни категории?

Ако вашият съпруг печели повече, може да направите отстъпки. На такава ще трябва да и се даде приоритет. Във всеки случай може да намерите компромисно решение, което да отговарят и за двете страни. За сметка на това, обаче изборът на матраци, може да отговаря на вкусовете и на двама ви. Вижте за такъв матрак Hybrid Classic, http://sleepshop.bg/Hybrid-Classic-_506.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!