Как да изберем интериорни врати

Posted on

Ясно е че днес се предлагат разнообразни стоки от всякакъв вид и често казваме, че стига да разполагаме с достатъчно пари, можем да си купим всичко. Това е напълно вярно, но въпреки всичко, когато се налага да правим важна покупка, като например тази на интериорни врати за дома, се случва да се чувстваме неловко, поради незнанието си какви врати да изберем.

Решението на подобен проблем е информацията. Ако се допитате до познати, които скоро са ремонтирали жилището си и са подновили вратите, вие ще получите доста съвети от първа ръка. Друг добър източник на информация за видовете интериорни врати е интернет. Посетете сайтове на фирми, предлагащи врати, разгледайте страници за дизайн и обзавеждане, прочетете статии и мнения по темата. Всичко това ще е във ваша помощ при избора на интериорни врати за вашия дом.

Това, което е важно за вратите в един апартамент е дали те да бъдат стандартни на панти или плъзгащи, с какъв механизъм за отваряне да са снабдени, какви са функциите им и от какви материали са изработени и т. н. Наистина може да се изброят доста фактори, които имат значение при избирането на врати. Цената също съвсем не е маловажна. Планирайте бюджета си предварително като прегледате ценоразписите на различни фирми и решите кои врати са по джоба ви и кои не може да си позволите на този етап.

Нашият съвет е да се консултирате с опитни специалисти, ако чувствате, че не можете да се справите с избора на интериорни врати сами. Това е по-добре, от колкото да се впуснете в прибързана покупка и да се окаже, че сте купили врати, които не харесвате, не считате за удобни и те не пасват добре на стила на жилището ви. Това наистина е много неприятна ситуация и тя ще ви коства много нерви, средства и загубено време, ако се наложи демонтаж.


6 thoughts on “Как да изберем интериорни врати

  1. Всъщност, като се замисли човек, не са лоши тези врати които ги продавате :)

  2. Тук също можете да намерите много хубави врати – имат и евтини и скъпи, коит оси заслужават

  3. Да, определено все по-трудно става човек да си намери добри врати, пък били те входни или интериорни врати. Успех на купувачите!

  4. Да добавя и аз еидн коментар (поне с по смислен текст).
    Понеже скоро се нанесох в ново жилище. За интерироните врати не е най-важното самата врата а и самия монтаж кой и как ще го извърши, как ще е подготвен отвора за врата, достатъчно висок ли ще е, врата ще може ли да се затваря след полагане на настилките и др. А относно самите врати, избирайте и знайте че на дребно заповат можеби от по 100лв. с обкова (китайски разбирасе :) )

  5. А вие какъв анкър спамец сте си спретнали не е истина :)))

  6. То лесно да се планира бюджет за врати, ама де е бюджета се пита в задачата :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *