≡ Menu

Изберете подходящия цвят латекс

Един от най-честo задаваните въпроси, когато става дума за декориране на спалня е: “Какъв цвят латекс трябва да използвам?“ Вашите лични предпочитания, вашият стил за декориране, бюджетът ви, начинът ви на живот и вашият интериор от останалата част от дома ви – всички играят роля в отговора на този въпрос. Ето някои съвети и идеи от Лерос ЕООД, за да ви помогнем да намерите най-добрата цветова схема латекси за вашата спалня.

1. Използвайте вашият любим цвят или комбинация от нюанси!
2. Помислете за цветовете, които ви карат да се чувствате добре. В стаята, където ще възстановявате енергията си, трябва да сте обградени с такива, които ви говорят ,,обичам те“.
3. Изберете латекс с цветове, които да ви предразполагат към сън. В края на краищата, това е целият смисъл на стаята. Ако ви се иска да се създаде релаксиращ оазис, да оставите далеч грижите на деня, най-добрият ви избор са хладните цветове, които се срещат в природата. Обърнете се към меките нюанси на синьо, зелено или сиво, за да създадете успокояваща вибрация, която ще ви помогне да заспите.
цвят латекс  Цветовете са цяла наука, която ни учи как те влияят на настроението, когато става въпрос за избор на подходящ цвят латекс за спалня. Най-сигурният начин е да се придържате към по-неутрална палитра. Не мислете, че неутрален означава скучен – включват се всички нюанси на кафявото, от най-мекия пясък до най-тъмния шоколад, включително сиво, черно и бяло(те също попадат в неутралните).
С испанските латекси Titan ви предлагаме страхотни варианти, с които лесно ще постигнете ефектни цветови решения, изваяни като от корицата на списание за интериорен дизайн. Вариантите на латекса са с ефект мат и сатен. Сатенът стои елегантно на стените, с леки отблясъци и изисква перфектно шпакловани стени, докато матът го препоръчваме за всякакъв вид основи (с матовия кривините не се забелязват толкова, колкото при сатена).
Изберете подходящия цвят латекс  И така изберете цвят латекс, който ви говори – толкова много, така че да не може да живеете без него. Да не ви пука, ако той е светъл или тъмен, евтин или скъп, просто бъдете сигурни, че ви казва:,,това сте ВИЕ“. Ето какво означават някои от цветовете:

  1. Бял – чистота, невинност, свежест и спокойствие;
  2. Кафяв – цветът на земята, стабилизиращ и успокояващ;
  3. Зелен – зарежда със свежест и създава усещане за жизненост и здраве;
  4. Оранж – топлота и жизненост, стимулира творчеството, апетита и всички сетива. Това прави оранжа добър за кухнята, но е по-рисков избор за спалнята;
  5. Червен – цветът на огъня, романтиката и вълнението. Той е най-добрият, използван като акцент в спалнята;
  6. Розов – класически, предпочитан за стая за момиче;
  7. Жълт – весел, закачлив и невинен, имате усещането за слънце и топлина.

Цветове, цветове…..цветове. Не се притеснявайте да ползвате както светли, така и тъмни. Стара мъдрост е, че една малка стая трябва да бъде декорирана в светли цветове, така че да изглежда по-голяма в някои случай може да бъде пренебрегната, защото избирайки подходящите цветове латекс, макар и с по-тъмни тонове, може да създаде стилен интериор и така малката стая да изглежда по-голяма. Важното е да я направите така, че вие да се чувствате прекрасно в нея.
Изберете си подходящия цвят латекс  Наясно сме колко трудно би било за вас да намерите най-доброто решение и изпълнение на вашите идеи, мечти и желания, но по-важен е резултатът, който трябва да изглежда така, сякаш е създаден без усилие и винаги е съществувал. И за да бъде той по-лесен за вас, ви съветваме да се доверите на опитни професионалисти с достатъчно натрупан опит в годините. Така няма да загубите нито парите си, нито усилията си. Ние от Лерос ЕООД сме готови да ви предложим богат избор от латекси в разнообразие от цветове, които да отговарят на вашата същност. Можете да ги разгледате на сайта ни или на място в нашия магазин. Ще ви предложим решения, които ще ви зарадват, ще се почувствате сигурни и щастливи от избора си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!