≡ Menu

9 ценни съвета в избора на модели климатици

Чрез инсталиране на климатик в дома вие ще се възползвате максимално по много начини. Тук избрахме да се насочим към най-добрите предимства на климатик за дома и да разгледаме всички модели климатици:

  1. Регулируема, комфорт жилищна система за климатик – днешните модели съвременни и мултифункционални устройства – климатиците дават възможност на всеки да се наслади на перфектна закрита атмосфера, придружена от температура в някоя от стаите в дома. Спалните може да се съхраняват на хладно и удобни, да бъде пресъздадена най-топлата или приятна лятна нощ, което позволява на вас и вашето семейство да спите спокойно. Предимство на днешните жилищни климатични системи е, че позволяват постоянни нива на комфорт през цялата година.
  2. Намаляване на влажността – в допълнение към предоставянето на точен контрол на температурата, днешните климатични системи и намаляват влажността в рамките на вашия дом и спомагат за премахване на “лепкавостта”. Повечето системи имат специален “сух” режим, където влажността може да бъде намалена, без прекомерно охлаждане на помещението. Така методът става идеален за жилища с влажни помещения!
  3. Тиха работа – съвременното жилище изисква въздушни комфортни нива на атмосферен въздух. Те са много по-тихи от обикновените настолни и гарантират, че съня през нощта може да бъде удобен и спокоен.
  4. Блокиране на досадни насекоми – колкото и странно да звучи с монтажа на климатици, врати и прозорци могат да се държат затворени, а това ще изолира вредните насекоми!
  5. Премахване на шумовият стрес – в състояние да държи вратите и прозорците затворени, климатикът също предпазва и ограничава много от вредата на шума.
  6. Подобряване сигурността у дома – способността да се държат затворени врати и прозорци през лятото също подобрява сигурността на дома, особено през нощта. С инсталиране на климатик, спящите в спалните на нивото на земята могат да се насладят на съня.
  7. Подобрено качество на въздуха – днешните жилищни климатици разполагат с ефективни, за пречистване на въздуха филтрационни системи за намаляване на бактерии, прах, акари, кожи за домашни любимци и цветен прашец, особено добре е това за тези, които страдат от алергии и дихателни проблеми.
  8. Намаляване на сметките за енергия – климатикът дава възможност за отопление. Днешните климатични системи се постига чрез използването на високо енергийно ефективни технологии топлинна помпа, която консумира с до 80% по-малко енергия, отколкото която и да е друга форма на електрическо отопление. Ако в момента ползвате електрически конвектори, лъчисти панели или подово отопление, вслушайте се в съветите на специалисти – има огромна възможност енергоспестяването тук за теб, чрез климатици.
  9. Удобна топлина, точно когато имате нужда от такава – за разлика от конвенционалните системи за централно отопление, жилищните климатици могат да предоставят незабавно на топлина. Идеален за тези периоди на годината, когато времето се сменя, когато разхода за енергийна ефективна топлина се покачва, а комфорта идва почти веднага и само с натискането на един бутон.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!