≡ Menu

Видове капачки за буркани с или без винт

Едва ли има човек, особено от по-старото поколение, който никога да не приготвял зимнина през живота ви. Нашите баби и дядовци редовни са консервирали различни продукти за зимата, докато в днешно време все по-малко хора прибягват до тази типично българска традиция, тъй като по-големите вериги магазини има всичко. Много хора предпочитат да отидат и да си купят компоти, зарзавати или месни консерви, вместо да си губят времето в приготвянето им. Въпреки това едва ли ще намерите някъде по-вкусно сладко или лютеница от домашно приготвените на вашите баби, което отново ни връща на позиция, че е по-добре да си приготвите домашна зимнина. За целта ще са ви необходими продукти, буркани, вкусните рецепти на баба ви и качествени капачки за буркани, без който трудно бихте постигнали желания резултат. За да запазите вкусовите качества на храната, която ще консервирате както вече казахме ще са ви необходими капачки за буркани. Това е компания превърнала се в лидер в производството на капачки в България. Тя предлага

Най-масово разпространени са без винтовите капачки Омния, който са много добре познати на всеки, на който поне веднъж му се е налагало да консервира продукти за зимата. Те се използват най-често в домашни условия при направите на компоти, зарзавати или месни консервирани храни.

Другият тип капачки Туист-оф са познати като винтови капачки и по-ново поколение спрямо Омния. Те намираш голямо приложение предимно в хранително-вкусовата индустрия, най-вече в производството на консервирани храни. Те са отлични показатели – плътно прилепват към ръба на бурканите и са устойчиви при стерилизация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!