≡ Menu

Съвети за по-бърза продажба на имоти

Ако имате недвижими имоти, които искате да продадете, трябва да сте осведомени за целия процес. За да не губите време в търсене на информация от отделни източници, сайта ни ви дава всичко, което трябва да знаете за по-бързото извършване на сделката.


Всеки купувач е много предпазлив при покупката на имоти, това за него е една сериозна инвестиция, така че трябва да му влезете в положението и още преди да започнат огледите на предлаганото от вас жилище, вие трябва да се погрижите за няколко неща.

Дори да си мислите, че вашето жилище струва много пари, истината е, че до сделка ще се стигне, когато то не е прекалено надценено. Вижте останалите имоти с подобни вашия екстри и разположение и това ще ви ориентира, до каква сума ще може получите.

Добре е да се опитате да освежите цветовете на стените и таваните на вашия имот, като се постараете да му придадете по-успокояващ вид. Ефектът върху купувачите ще бъде много добър, особено ако използвате неутрални цветове. Приятната и спокойна атмосфера, която се получава от тези тонове се харесва и така вие с малко разходи ще получите много по-добра цена, от колкото сте очаквали.

Почистването на имота е задължително, никой няма да ви даде добра цена, ако първото му впечатление е разочарование от не добрата хигиена. Така, че се погрижете и за това!

Продажбата на имоти без посредник не е толкова трудна задача, колкото много от вас си мислят. Стига да спазите някой елементарни условия, вие ще можете да стигнете до сделка, а спестените пари от комисионните за посредниците ще може да вложите в нещо полезно. Те ще са вашата печалба за вложените труд и време.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!