≡ Menu

Портал за предлагане на услуги

Харесван портал за обяви, чрез който имате възможността да откриете надомна работа. При изграждане на идеята за портала, са следвали една основна задача — това да е форум, подходящ за freelance и всички оферти и проекти. Поради причината, че работата като freelancer-и ни е добре позната и както познаваме предимствата да работите за себе си, без началник и установено работно време, така знаем и рисковете и недостатъците, които съществуват при такъв вид дейност.

Въпреки всичко, даже и ангажиментите ни да са доста днес, никога не можем да сме сигурни дали на следващия етап ще разполагаме с достатъчно поръчки и работа.

Ние ви се притичваме на помощ при такава ситуация, понеже тук вие можете да публикувате свои обяви и да откриете клиенти за работата, в която ви бива.

Чрез портала, вие натрупвате полезен опит и обогатявате своето портфолио като вършите това, за което винаги сте мечтали. Ако посетите страниците на портала, вие имате възможността да видите разнообразни оферти от областта на работата с текст, уеб услугите, администриране на уебстраници и много други. Ако вие или познатите ви търсят определен вид услуги, можете да имате доверие именно на този сайт, понеже тук всичко е точно установено и без затруднения ще се ориентирате в разнообразието от онлайн услуги, цени, обяви, рейтинг на потребителите.

Срещу сумата от десет лева, можете да си гарантирате необходим текст за сайта си, оригинален текст за покани за определено събитие, за реклама, да получите помощ при оформяне на страница във фейсбук или индивидуален хороскоп.

Порталът ви дава шанс да направите първите си крачки към успеха в работа от вкъщи, да видите какво другите посетители могат и да покажете своите умения.
Не губете този шанс за рекламиране на вашия талант. Доверете се на качеството и професионализма на един обещаващ портал, създаден на български език изцяло.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!