≡ Menu

Как да увеличите цената на вашите имоти?

Съществуват два вида ремонти: първият се прави заради комфорта и удовлетворението на семейството, а вторият – за да се увеличи пазарната стойност на вашите имоти. Вашият дом е огромна инвестиция и винаги когато правите подобрения по нея си мислите, е след време нейната цена ще се повиши значително и едва тогава вие ще си възвърнете разходите. Можете да сте сигурни и в още нещо – интереса към по-добре поддържани имоти винаги е бил висок, защото на никого не му се занимава да прави из основни ремонти на току-що закупена къща например. Ето и нещата, които можете да подобрите и биха оказали влияние върху крайната цена:

  • Кухня

Повечето хора виждат кухнята като център на дома или това е мястото, където хората естествено се събират по време на семейни вечери, партита и други събирания. Обновяването на вашата кухня, като замяната на плотовете, шкафовете, балатума с истински плочки, закупуването на нови уреди ще увеличи стойността на вашия, а в случай, че решите го продадете, то можете да сте сигурни, че ще си възстановите до 87% от разходите.

  • Бани

Баните трябва да бъдат чисти, нови и свежи, за да привлекат купувачите. За да ги освежите можете да подмените всичко в тях включително и вана, плотове, мивки и тоалетните чинии, като след продажбата ще възстановите 80% от разходите по този ремонт. Другият вариант е хубаво да почистите с препарати банята и тоалетните, така че да заблестят от чистота.

Разбира се можете да направите още много други подобрения, за да стегнете още повече вашите имоти, за да повишите цената им.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!