≡ Menu

Идентична брандинг реклама за вашия уебсайт и визитни картички

Искам да отделя внимание на визитните карти с грозен външен вид, който отбива интереса на човека. Винаги сам твърдял, че външният вид на визитките е от особено значение и на него има нужда да се обърне основно внимание, за да e клиентът впечатлен. По-долу ви демонстрирам една от всичките визитни картички които съм срещал и въпреки че не ми грабва окото, ами дори ме отегчава. Забележете чисто белия фон на визитната картичка и баналния черен текст, който по никакъв начин не впечатлява клиента. Допълнително към това няма информации за контакт, като изключим адреса на дадената организация. Никога не използвайте този метод за дизайн на вашите персонални визитни картички. Подобни визитни картички съобщават само против вашия бизнес и не биха могли да добият вярата у клиента. Дори такива визитни картички говорят лошо и за имиджа на конкретната рекламна агенция, която ги е изготвила.

Грозна визитка

Как не е добре да изглежда вашата визитна картичка

Какво е необходимо и защо вашите визитки трябва да бъдат очарователни?

Хората обичат атрактивните предмети. Креативното, нещо, което виждат за пръв път. Ако се натъкнат на визитна картичка, която е красива и впечатляваща, то те сто процента ще се заинтересуват от нея и ще прочетат какво. А това значи, че ще разберат за вашата марка и дейност. А точно това е целта на визитката – да грабне клиентите с външния си вид и професионализма си. От сега до следващия етап има едва една крачка – получателят да ви потърси благодарение на данните, които сте отпечатали. Не забравяйте – винаги предоставяйте различни методи за контакт с вас – мобилен, поща, уеб страница. Предоставете опция на клиента сам да вземе решение за способът, по който да направи контакт с вас. В момента голяма част от населението пазаруват чрез сайтове, а почти всеки преди да купи стока, първо разглежда в мрежата информация за това, което ще купува. Затова е от извънредно значение да купите сайт за вашата фирма, в който всеки, който
желае, да разгледа какво предлагате. Така ща бъдете достъпни до неограничен брой потребители на един бутон дистанция.

Не забравяйте, че интеренет профилът ви също е добре да бъде интерактивен с качествен изглеждащ облик, подобно на визитната ви карта. Дори е препоръчително вашия уеб дизайн и визитната картичка да бъдат с идентичен брандинг, за да е по-лесно забележима фирмата ви. Това е препоръчително за всички ваши пропагандни материали. Примерно, когато подарите на клиент визитна карта с дадена цветова гама, то той ще се надява да открие и интеренет страницата ви с еднотипов вид. В другия би се замислил, че е сгрешил буква или друг символ в набирането на името на уеб страницата. Изберете си символите, цветовете и картинките, които смятате, че предимно ще ви отиват и ще са удобни за представянето ви.

Ако визитната ви карта е непривлекателна, тя поражда впечатление за безотговорно подхождане към бизнеса ви, което не внушава престиж у потребителя и той би избрал да се довери на друга марка. В този аспект поддържайте имиджа си – не пестете ресурси за пропагандни материали, качественото печатане и външния вид на изделията, които ви показват сред обществото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!